• Telpon: 0086-769-82793912
  • E-mail: jean@kinwah-group.com
    • sns01
    • sns06
    • sns04
    • sns03
    • sns02

    Hot Foil Stamping Machine (DPS-3000-F)

    Short Description:

    Basic Info Model NO.: DPS-3000-F Industry: Metal Stamping Parts Tolerances: 0.01mm Customized: Customized Brand Name: Dopsing Machine Type: Foil Stamping Machine ...


    Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model NO .: DPS-3000-F
    Industry: Parts Metal Stamping
    Pn: 0.01mm
    Selaras: Selaras
    Brand Name: Dopsing
    Machine Koleksi: Foil Stamping Machine
    Bahan: Steel
    Kondisi: New
    Mimpin Koleksi: Electric
    Power: 3.5kw
    Phase: 3 Wulan
    Frekuensi: 50 / 60Hz
    Voltase: 220/380 / 400V
    Aplikasi: Kain, Panah Kain Roll Bahan Cotton Tapes
    Trademark: Dopsing
    Paket Transport: Kayu Box
    Keterangan: sertifikat CE
    Asal: China
    Kode HS: 8443191000

    Description Product

    hot foil stamping machine(DPS-3000-F)

    Description Product
     
    mesin iki bisa gabungke karo mesin printing layar banget gampang, khusus kanggo label sandhangan, pita, lanyard, lentur etc bahan muter. Karo mesin, sampeyan bisa proses printing normal lan foil stamping ing siji wektu.
    Simpen sampeyan akeh wektu lan akeh biaya pegawe.

    ADescription saka Item: Complete pesawat foil stamping machine
    BModel: DPS-3000-F
    CAppication: Punika wiyar dipigunakaké kanggo kabeh jinis bahan muter, kayata kaset katun, kaset lentur, pita satin, pita label lan ing ing kekandelan 1mm.
    DOutput Kapasitas: 0-20meter / pita / menit, sawetara sabuk: 1-10PCS saben wektu.
    Konsumsi EPower: 2KW / Jam
    suhu FMaximum: 280 celsius, iku luwes.
    G. M Size achine: 1250mm (L) * 850mm (W) * 1450mm * (H)

    Youtube: https://youtu.be/AzCl4HhDlKY

    Layanan kita
     
    Dopsing mesin printing layar otomatis digunakake digunakake, recogonized karo long term cooperated karo akeh ing donya paling gedhe lan misuwur manufaktur kain panah sing nggunakake mesin printing layar kita, kayata Paxar / Avery-DENISSION / SML / ESQUEL / Shore kanggo dharat / ITL, lentur Produsèn kaset STRETCHLINE lan ing.

    Informasi Company
     
    DOPSING Machinery Co., Ltd wis darmabakti ing prodhuksi mesin printing layar kain panah, Tim tech duwe luwih saka 12 taun desain lan Manajemen experience.The New mesin tipe layar printing gained liwat sumber 10 patents.We Auto Roll kanggo Muter layar pita & printing Label mesin lan mini-suhu High Ribbon layar Printer, kabeh kanggo label kain lan layar pita printing.As profesional panah layar kain Produsèn mesin printing, We kudu akeh partners oversea berkembang pasar bebarengan. Kayata STRETCHLINE / Paxar / Avery-DENISSION / SML / ESQUEL / Shore kanggo dharat / ITL / FINOTEX / MAHEEN LABEL / DEKKO / LONGRIVER etc.
     
    2011, DOPSING gabungan menyang profesional panah kain dyeing dadi lan pagawean Produsèn mesin Dongguan City Kin Wah Machinery Co., Ltd.And dipindhah menyang
    KINWAH Industrial Park, panutup area luwih saka 2000 meter persegi kanggo Manufaktur printer layar otomatis, nggoleki ngembangaken bebarengan karo marketing.

    Hot Foil Stamping Machine (DPS-3000-F)
    Hot Foil Stamping Machine (DPS-3000-F)
    Hot Foil Stamping Machine (DPS-3000-F)
    Hot Foil Stamping Machine (DPS-3000-F)
    Hot Foil Stamping Machine (DPS-3000-F)
    Hot Foil Stamping Machine (DPS-3000-F)


  • Previous:
  • Next: